Unik ljudvågsbehandling ger fantastiska resultat. Läs mer om vår
SHOCK WAVE THERAPY
personal Den största investeringen hos många företag sitter i kontorsstolarna. De företag som tar ansvar för sin personals välbefinnande och satsar på deras hälsa får mångfalt tillbaks. Personalen känner större tillit till sin arbetsgivare och anstränger sig lite extra. En frisk och engagerad grupp anställda drabbas dessutom inte av utbrändhet och långtidssjukskrivningar.

Oavsett om dina anställda har stillasittande eller fysiskt ansträngande arbeten uppstår det ofta belastningsskador, i synnerhet i nacke och rygg. Med regelbundna behandlingar förebygger du kostsamma sjukskrivningar samtidigt som du:
Behandling hos naprapat är avdragsgill för företag!

Vill du veta mer?
Kontakta oss!

 Skatteverkets regler
Hej!
Klicka mig så visar jag våra vanligaste behandlingsområden!
jobbGenom en minskad sjukfrånvaro belastas
den övriga personalen mindre, vilket annars
skulle kunna resultera i en ond spiral där man tvingas delegera den sjukskrivnas arbetsuppgifter.

Allt fler företag har börjat inse vikten av att satsa långsiktigt på sin personal som ju är den viktigaste resursen i de flesta företag. Glada medarbetare leder nämligen till ökad kreativitet och samarbetsvilja.

En annan fördel med att anlita en naprapat regelbundet är att personalens besvär oftast upptäcks innan de blir akuta och sjukskrivning blir aktuellt. Genom att åtgärda besvären i god tid sparar man både tid, pengar och lidande.

För att ge en tidseffektiv lösning erbjuder jag behandlingar på plats efter överenskommelse. Vid akuta fall är anställda välkomna till kliniken.
Investera i personalens hälsa!