Privatpersoner

Belastningsskador kan förebyggas genom att stärka kroppshållningen. Ett allsidigt träningsprogram är av stor vikt.

I regel ger vi dig specifika rehabiliteringsövningar att göra i samband med behandling.

Vi erbjuder anpassade träningsprogram som du kan följa tillsammans med en personlig tränare, eller på egen hand.

Besök oss på Bokadirekt för aktuella priser och behandlingar (inom Stockholmsområdet).

Unik ljudvågsbehandling ger fantastiska resultat. Läs mer om vår
SHOCK WAVE THERAPY
Hej!
Klicka mig så visar jag våra vanligaste behandlingsområden!
Behandling
Hand på ryggMan uppsöker i regel en naprapat för att avhjälpa ett smärttillstånd av något slag. Smärta i kroppen kan ha olika ursprung. Det kan komma från både muskler, leder eller nerver och kan antingen vara akut (t.ex. ryggskott/nackspärr) eller kroniskt (besvär som upplevts under en längre tid). Oavsett vad smärtans uppkomst är och hur länge det varat är det en signal att något inte står rätt till.

När vi har ont gör det oss mer irritabla och begränsar oss på olika sätt. Dessutom utsätts kroppen för onödigt slitage. Därför är det viktigt att man söker hjälp så tidigt som möjligt för att lindra smärtan.

BehandlingBehandlingsmetoder som används är massage, muskeltöjning, manipulation, mobilisering, muskelpressur, elektroterapi samt ljudvågsbehandling. Ibland sker behandling i samråd med ortoped eller sjukgymnast. Det första besöket tar cirka 45 minuter. Uppföljningar tar dock inte mer än 35 minuter. I snitt brukar det krävas 2-3 behandlingar innan resultat kan uppnås, men det varierar givetvis från person till person.